Herkese merhabalar. Redmi Note10 4/128GB kullanıcısıyım. Telefonu yurtdışından aldım.Sormak istediğiniz soruları cevaplayabilirim. Öncelikle beğendiğim yanlarından başlayayım ve deneyimlerimi anlatayım. Uzun süre Samsung kullandım ve bu telefona geçince çok zorlandım arayüz çok yabancı geldi ancak artık alışkınım ve mutluyum. Kamera performansı güzel ancak geliştirilmesi gerekli. Xiaomi'nin yazılımını geliştirmesi gerektiğini düşünüyorum. Bataryası harika mükemmel ötesi birşey saatlerce oyun oynuyorum bitmek bilmiyor. Zaten azalsada 33 W şarjla çok hızlı doluyor. Eğer alırsanız şarja takmayı özleyeceksiniz🤣. Performans olarak da ben çok ağır oyun denemedim brawl stars ve minecraft oynadım ikiside aşırı hızlı açılıyo zaten. Ve telefonda bir kere bile asla donma kasma vb bir durumla karşılaşmadım. Adamlar yapmış bee🙃. Beğenmediğim yanlarına gelecek olursak eğer Always on display sadece 10 saniye ve uzatma şansınız yok. İlk çıktığı zaman ki yazılımda geliştirici seçenekleriyle falan birşeyler yapıp her zaman açık kalmasını ayarlamış insanlar var internette bende yöntemi denedim ama başaramadım çünkü gelen güncellemeyle bu kaldırılmış. 10 saniye nedir ya 10 saniye açık kalması hiçbirşeye yaramıyor ki 10 saniye saati görsem ne olur görmesem ne olur. Başka beğenmediğim şey ise parmak izi ne kadar çok hızlı doğrulasa da bazen inatla parmak izimi okumuyor güç tuşuna basınca okuyor. Ancak belki bu sorun benim cihazıma özeldir yani her telefonda olmayabilir. Telefonu öneriyor musun derseniz kesinlikle evet. |
In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Xiaomi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree