In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Xiaomi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 5

[Tanya Jawab] gimana cara mengaktifkan fitur sky di galerry ya?

2021-02-01 23:53:20
1075 16
Di hp saya whyred(redmi note 5) udah up miui 12 dan udah up galerry tapi fitur edit sky nya kok gak bisa muncul solusi nya gimana master?
2021-02-01 23:53:20
Favorites3 RateRate

Pro Bunny

moenirry | from Redmi Note 6 Pro

#1

sky itu di amoled ga sih?
2021-02-02 00:56:31

Pro Bunny

saefudin1668260831 | from Redmi Note 8 Pro

#2

coba cari di pengaturan, file tersembunyi di matikan, klo msh blm bisa coba restar data pabrik, jangan lupa file² penting di backup dulu
2021-02-02 01:01:34

Rookie Bunny

1829866983 Author | from Redmi Note 5

#3

saefudin1668260831
coba cari di pengaturan, file tersembunyi di matikan, klo msh blm bisa coba restar data pabrik, jangan lupa file² penting di backup dulu

di pengaturan galery nya apa pengaturan hp master
2021-02-02 01:04:43

Pro Bunny

moenirry | from Redmi Note 6 Pro

#4

pake aplikasi miui gallery
2021-02-02 01:08:26

Pro Bunny

moenirry | from Redmi Note 6 Pro

#5

sorry komenku salah semua, yg bener ini
2021-02-02 01:21:38

Rookie Bunny

elisazzz | from Redmi 7

#6

👍
2021-02-02 02:24:35
Invalid floor, the posts have been deleted #7

Rookie Bunny

Kang Eue | from Redmi Note 5

#8

Kok RN5 gw gk bisa upgrade MIUI 12 ya
2021-02-02 03:36:05

Banned

ENDAH MADANI | from Redmi Note 5

#9

like
2021-02-02 07:01:42

Pro Bunny

Arifyes | from Redmi Note 8 Pro

#10

di filter
2021-02-02 07:47:02
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

1829866983

Rookie Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    1

  • Replies

    1

  • Points

    26

Read moreGet new

Xiaomi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2021 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list