Witajcie Mi Rodzinko, Jak niektórzy z Was wiedzą od niespełna półtora tygodnia mam okazję testować jeden z najnowszych modeli a dokładniej RN9T. Dziś zabrałem się trochę za makro fotki tak aby zobaczyć jak radzi sobie ten sprzecik w tej kategorii fotografii. Zupełnie przypadkiem przydarzyło mi się coś dziwnego...ale o tym w dalszej części wpisu...oki to lecimy z fotkami ;)). Różności z obcym ![]() Nakrętki ![]() Nity ![]() Imbusowe utwardzane 8x8 ![]() Wpusty Bosh-owskie ![]() I do tego momentu szło wszystko dobrze. Postanowiłem wziąć kilka różowych tulejek ceramicznych o takich: ![]() Przybliżając aparat w celu złapania podparcia ręki zacząłem przecierać oczy...a dlaczego? Patrzcie na to ![]() Widzicie już różnicę? Oki to może bliżej... ![]() Trochę bliżej i...czary mary... ![]() I nie są to osobne dwie kuwetki...cały czas ta sama... Zrobiłem filmik nagrywaniem z ekranu https://youtube.com/shorts/tB5mIT94hhU Tutaj będziecie mogli bliżej zobaczyć o co dokładnie mi chodzi. Ponieważ fotograf ze mnie taki sobie... zwracam się z pytaniem do bardziej doświadczonych kolegów, koleżanek z dziedziny fotografii...Czym to może być spowodowane? Za kilka dni rozstaję się z RN9T i opowiem o MOICH wrażeniach z użytkowania tego właśnie modelu, oczywiście odpowiadając na pytania które padły we wcześniejszych wątkach. Pozdrawiam :))). |
Rate
-
Number of participants 2 Experience +25 Pack Reason