In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Aksesoris

[Diskusi] ini gimana yaaa ?

2020-12-29 08:28:28
134 3


Padahal udah 2 kali klaim garansi (kiri, Kanan)udah pernah ane post di thread ane

Ikhlaskan Aja lah 250 .....
2020-12-29 08:28:28
Favorites RateRate

Master Bunny

Asrul Sirajuddin | from Redmi Note 9 Pro

#1

aku case gini juga, aku barusan bawa ke SC, nunggu 10 hari ganti earbuds nya. sebelah kiri nggak bisa ngecas.
2020-12-29 16:03:59
https://c.mi.com/static/image/smiley/mibunny/grin96.gif Senantiasa Berbahagia.
asrul@siap-online.com

Advanced Bunny

SCP-69 Author | from Redmi Note 8

#2

Asrul Sirajuddin
aku case gini juga, aku barusan bawa ke SC, nunggu 10 hari ganti earbuds nya. sebelah kiri nggak bisa ngecas.

oalah lgsg diganti ya ?
2020-12-29 16:08:04

Advanced Bunny

SCP-69 Author | from Redmi Note 8

#3

Asrul Sirajuddin
aku case gini juga, aku barusan bawa ke SC, nunggu 10 hari ganti earbuds nya. sebelah kiri nggak bisa ngecas.

kalau Aku kemarin udah Coba klaim cuma diservice dibagian yang rusak Aja sampai 2 kali bolak balik Karena gantian rusaknya
2020-12-29 16:12:07
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

SCP-69

Advanced Bunny

  • Followers

    4

  • Threads

    9

  • Replies

    106

  • Points

    375

3 Days Check-In

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list