In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Feedback MIUI

[Saran] cara aktifkan game turbo di MIUI 12 redmi 9a

2020-11-17 17:23:46
204 7
Gimana bro ...............gimana yak tolong bantu di kolom komentar
2020-11-17 17:23:46
Favorites RateRate

R/O

gonteng19 | from Mi A2 Lite

#1

nggak usah pake game turbo kak... emang buat main game apa smpai pake mode game turbo
2020-11-18 00:23:21

Master Bunny

Rieaz McVallenz | from MI 8

#2

sudah coba cek di Get Apps?
2020-11-18 00:26:54

Rookie Bunny

speechless | from Redmi Note 7

#3

buka di keamanan gan terus game turbo
2020-11-18 09:09:15

Pro Bunny

Hafiizh_ | from app

#4

speechless
buka di keamanan gan terus game turbo

Di Redmi 9A tidak ada game turbo gan.
2020-11-19 19:57:01

Rookie Bunny

Sns84_ | from app

#5

ia masa di redmi 6A ada game turbo sedangkan di kakak mya redmi 9A gk ad
2020-11-21 11:34:42

Semi Pro Bunny

Taufik N | from app

#6

install aja di get apps, punyaku redmi 9a jadi makin lancar buat main game ditambah lagi bisa floating window
2020-11-25 06:54:03

Rookie Bunny

Ephy_81 | from app

#7

klau saya mau nanya cara update
MIUI 11 ke MIUI 12.. di Redmi 9..
2020-11-26 07:29:43
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

bagus kocak

Rookie Bunny

  • Followers

    1

  • Threads

    2

  • Replies

    12

  • Points

    46

Keluarga Xiaomi

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list