In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 9 Pro

[Diskusi] tiba2 update miui 12 gak ad..

2020-10-30 10:44:11
94 5
siang kemarin sempet liatvada notif miui12 tp berhubung lagi ribed jadi gak langsung update.. pas malem mau update udah gak bisa dan tetap di miui11.. ada yg tau knp?
2020-10-30 10:44:11
Favorites RateRate

Rookie Bunny

elevenzrt | from Redmi Note 9 Pro

#1

sabar lagi aja bang, nanti juga pasti dapat kok, saya malah nggak ada di beri notifikasi sama sekali😅
2020-10-30 10:57:30

Rookie Bunny

elevenzrt | from Redmi Note 9 Pro

#2

kalau saya lihat kemarin banyak yang ngomong "masih Beta version" jadi Nggak semua perangkat Redmi Note 9 Pro yang dapat semua *terutama saya
2020-10-30 10:58:45

Rookie Bunny

6339665985 | from Redmi Note 9 Pro

#3

punyaku udah,,
2020-10-30 11:53:06

Advanced Bunny

Zora25 Author | from Redmi Note 9 Pro

#4

oh gara2versi beta x y jd gak semua.. yg udh dpt mantap lah..
2020-10-30 15:26:22

Rookie Bunny

hendaryanto fuji widodo | from Redmi Note 9 Pro

#5

saya ada kemarin,,,keluar dulu eh ilang pas masuk lagi hahaha
2020-10-30 15:28:14
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Zora25

Advanced Bunny

  • Followers

    5

  • Threads

    16

  • Replies

    57

  • Points

    314

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2021 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list