Fabrika ayarlarına dönerken eğer herşeyi sil derseniz hard reset ile aynı şeyi yapmış olursunuz. Bu işlemin biraz uzun sürme sebebi de gutmann metodu ile kullanıcı verilerini tekrar geri getirilemeyecek şekilde silmesinden kaynaklanır...