In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Xiaomi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

POCO F2 Pro

[Tanya Jawab] Finger Print hilang

2020-09-25 08:45:25
534 8
Pagi agan-agan semua,

baru kejadian kemaren, saya rutin restart HP seminggu sekali, setelah restart Finger Print saya hilang... ada yg pernah kayak gini juga..?
2020-09-25 08:45:25
Favorites RateRate

Advanced Bunny

Peacenob | from Redmi Note 8 Pro

#1

HP apa ya?
2020-09-25 11:46:06

Rookie Bunny

1588729782 Author | from app

#2

Peacenob
HP apa ya?

Poco F2 Pro...
2020-09-25 12:59:47
restart lgi ttp gak muncul,,coba factory reset aja bro,,
2020-09-25 13:27:43

Rookie Bunny

1588729782 Author | from app

#4

Belong
restart lgi ttp gak muncul,,coba factory reset aja bro,,

dah kepikiran sih mau factory reset...
tapi siapa tau ada cara lain...
2020-09-25 13:39:25

Rookie Bunny

1588729782 Author | from app

#5

Belong
restart lgi ttp gak muncul,,coba factory reset aja bro,,

dah kepikiran sih mau factory reset...
tapi siapa tau ada cara lain...
2020-09-25 13:40:50
1588729782 replied at 2020-09-25 12:40:50
dah kepikiran sih mau factory reset...
tapi siapa tau ada cara lain...

coba pake app systemUI Tuner bro,,,di reset dstu
2020-09-25 13:47:58

Rookie Bunny

6198967803 | from Redmi 8A Pro

#7

coba cek sidiknya gan. siapa tau putus. punya saya dlu jg gitu. pas di cek trnyata putus kabel fp nya
2020-09-25 16:43:13

Rookie Bunny

kivanc wahyu | from app

#8

sama kaya mi 11 lite punya saya. habis update sistem malah hilang. semoga ad yg ngebantu
2022-05-25 00:46:02
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

1588729782

Rookie Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    1

  • Replies

    3

  • Points

    14

Read moreGet new

Xiaomi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2021 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list