Dzisiaj chcę zauważyć że mam internet 300Mb/s pobierania i 50Mb/s wysyłania i wynik SpeedTestu się zgadza na laptopie z kartą Gigabit Ethernet, jednak na telefonie już nie.![]() Jestem 3M od routera, nie jest obciążony przez inne urządzenia w domu. Jednak u mnie na telefonie jest trochę a raczej bardzo inaczej. I teraz moje pytanie: Czy to jest limit mojej karty sieciowej, czy da się jakoś to naprawić? Specyfikacja i ważne dane: Model: Redmi 7 Wersja: 3/32GB Dostawca: Vectra Typ: Kablówka Częstotliwość: Router nadaje na 5Ghz i na 2,4Ghz, jednak Redmi 7 nie wspiera 5Ghz Siła sygnału (3M od routera): -39dBm Mam nadzieję że podałem wystarczające informacje. Bardzo proszę o odpowiedź. |
In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree