In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi 3s

[Tanya Jawab] Tolong bantuannya para mastah xiaomi

2020-09-16 06:03:56
325 8

Mau nanya kalo begini udah terdaftar di MIUI Designer belom?
2020-09-16 06:03:56
Favorites RateRate

Master Bunny

I'm Not Weebs | from Redmi Note 8 Pro

#1

sudah
2020-09-16 06:17:27

Advanced Bunny

Axel145 Author | from Redmi 3S

#2


emang iya ya gan kalo belom daftar MIUI Designer pake tema pihak ke 3 cuma 30 menit?
2020-09-16 06:18:22

Master Bunny

I'm Not Weebs | from Redmi Note 8 Pro

#3

Axel145
emang iya ya gan kalo belom daftar MIUI Designer pake tema pihak ke 3 cuma 30 menit?

gak jadi designer juga bakal balik lagi ke default
2020-09-16 06:23:09

Advanced Bunny

Axel145 Author | from Redmi 3S

#4

I'm Not Weebs
gak jadi designer juga bakal balik lagi ke default

biar ga begitu gimana bro caranya
2020-09-16 06:29:03

Master Bunny

I'm Not Weebs | from Redmi Note 8 Pro

#5

Axel145
biar ga begitu gimana bro caranya

ganti ke custom rom
2020-09-16 06:38:27

Advanced Bunny

Axel145 Author | from Redmi 3S

#6

I'm Not Weebs
ganti ke custom rom

okay makasih gan infonya
2020-09-16 06:49:17

Advanced Bunny

Axel145 Author | from Redmi 3S

#7

I'm Not Weebs
ganti ke custom rom

bro kalo mau gabungin tema sama font dari luar gimana carannya?
2020-09-16 09:47:01

Master Bunny

I'm Not Weebs | from Redmi Note 8 Pro

#8

quoteurl=home.php?mod=space&uid=1713878840Axel145/url
bro kalo mau gabungin tema sama font dari luar gimana carannya?/quote

kalo font tinggal langsung download di aplikasi theme ada, tema gak akan balik ke default (kalo tema dari aplikasi theme)
2020-09-16 16:59:31
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Axel145

Advanced Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    4

  • Replies

    6

  • Points

    104

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list