In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Mi Note 10 Pro

[Diskusi] Tes hasil kamera dengan GCAM Mod di Mi Note 10

2020-09-10 01:35:24

376 16

Advanced Bunny

1745491642 | from Mi 10

#4

kurang paham fotografi sih jadi nyimak aja, padahal sudah pegang MN10 juga cuma masih belum bisa capture foto yg keren wkwkw
2020-09-10 10:26:32
Reply Report

Advanced Bunny

1745491642 | from Mi 10

#13

Mr. Greg
Gapapa biar awet dipake biasa aja bang wkwk jangan diforsir ini HP langka lho. Kan seri terakhir note dari Mi ya. Iya gak sih ane kudet ga buka news Mi wkwk

oo gitu yah.. udah coba juga seri mi 10 nya sih.. jadi coba2 explore gan... sejauh ini MN10 mmng the best cameranya, kalau mi 10 performanya cakep
2020-09-10 18:09:01
Reply Report
  • Followers

    24

  • Threads

    4

  • Replies

    1,375

  • Points

    3,385

3 Days Check-In
Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved

Quick Reply To Top Return to the list