![]() Привіт мої улюблені фани!!! Ось і підходить до закінчення літо 2020 року. Я, разом з Мі, з фанами(вже друзями) теж дуже круто провів літо. Оскільки в Україні лютує короновірус я, як президент харківського фанкубу, зберіг всі вимоги ВООЗ щодо короновірусу і не проводив масових зустрічей, та і головний представник у вигляді керівництва цього форуму, як мене сповістили, не бажав проведення великих зустрічей. Але це не означає що ми не збиралися і не збираємося з улюбленим брендом. Так все починалося - маленькою компанією з дітьми ![]() Продовжили... ![]() Тільки дітьми не закінчилося... ![]() ![]() Зараз, наприклад, я оформлюю цю тему з телефону разом з декількома фанами на морському курорті Азовського моря.... Ще вчора ми фоткалися з флагом на березі Азовського моря, завтра плануємо флаг улюбленого бренду підняти на парусі wind-серфінгу або катеру: - ось і я ![]() - на катері люблять кататися всі, а під прапором Мі це дуже весело ![]() - але всежтаки деякі фани залишилися з дітьми ![]() До цьго добавлю трішечкі відео з Мі: - прапор!!! - а ось і той хто має більше 30 гаджетів від xiaomi З кожним днем до нашого флагу додаються все більше і більше фанів з різних міст України, різного віку. За таким столом ми зустрічаємо фанів у світлий час ![]() а вот за таким ми з ними вечеряємо... ![]() ![]() ![]() Під час проведення цієй відкритої зустрічі, нас ніхто не виділяв фінансової допомоги на проведення зустрічі, тому ми проводили конкурси за власним бажанням та на власний бюджет. Головним завданням для фана було стати на голову і продержатись більше 10 секунд або зробити щось не ординарне. Головним призом було морозиво. Нижче фотозвіт того що робили фани за морозиво...: - один з фанів вирішив догнати чайку... - інший став на голову - і дорослі і малі грали у волейбол ![]() - діти ставали на "мост" ![]() -інщі були закопані у пісок ![]() ![]() Далі якщо будуть сили я відредагую данну тему і добавлю всі фото зі всьома фото за все літо P.s. Дай Бог всім здоров'я, бережіть себе та близьких, не забувайте про улюблений бренд, який завжди з Вами!!! До зустрічей |
In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree