In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi

[Tanya Jawab] Saya mau bertanya?

2020-08-13 22:46:39
76 2
pada hp xiaomi note8 pro saat main pokemon go yang di clone pake apk ganda kok gak bisa deteksi gps ya?  Ada yang tahu kah?
2020-08-13 22:46:39
Favorites RateRate

Master Bunny

netizen nyinyir | from Mi Note 10

#1

hayooo mau jadi jumper yaaa 🤭 kalo apdetan pokgo baru emang nyebelin sih bro, nunggu di fix aja, soalnya sebelumnya aman aja ☺️ stay safe yaa
2020-08-13 23:00:52

Rookie Bunny

Gin chan Author | from Redmi Note 8 Pro

#2

netizen nyinyir
hayooo mau jadi jumper yaaa 🤭 kalo apdetan pokgo baru emang nyebelin sih bro, nunggu di fix aja, soalnya sebelumnya aman aja ☺️ stay safe yaa

Ouh gitu ya bang makasih bang infonya
2020-08-14 14:58:14
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Gin chan

Rookie Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    1

  • Replies

    1

  • Points

    8

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list