Wstąp z nami do klubu milionerów ![]() Drodzy Mi Fani, Jak zapewne wiecie, trwa u nas konkurs #TrainWithMi, w którym to zgłaszamy wszystkie kalorie, które uda nam się spalić w trakcie treningów. Osoby najbardziej aktywne mogą wygrać Mi Band 5, a autor najciekawszego zdjęcia z opaską/zegarkiem sportowym otrzyma Redmi Note 9 Pro. Więcej informacji o konkursie znajdziecie tu: https://c.mi.com/thread-3212686-1-0.html Na finiszu konkursu z kaloriami chcemy Wam zaproponować dodatkowo małe wyzwanie: Jesteśmy w stanie zrobić milion kroków w weekend? Matematycznie to 17 osób po ok 60000 kroków. Im więcej osób tym szybciej pęknie milion. Każdy kto chce pomóc wysyła zrzut ekranu mi fit najlepiej wieczorem w piątek, sobotę i niedzielę. Wyzwanie jest dla zdrowia ale zawsze fajnie jeśli na mecie czeka nagroda. Tu też. Jeśli zrobimy milion przed północą w niedzielę, zobowiązujemy się jako MiSportsTeam do ogłoszenia w ciągu 24 godzin kolejnego, jako że pierwsza edycja cieszyła się powodzeniem, konkursu KTO JEST KIM w MiSportsTeam. Już szykujemy dla Was tajemnicze zdjęcia! Poprzeczka tym razem wyżej bo jest nas 6 więc i kombinacji odpowiednio więcej. Dodatkowo wśród trzech uczestników lub uczestniczek wyzwania rozlosujemy 3 zestawy po 2 komplety logo MiSports do wprasowania na odzież. Kroki z piątku zliczamy po północy, do soboty do 10 publikujemy wynik, w niedzielę to samo z krokami z soboty. Założyliśmy i czynimy już przygotowania do KTO JEST KIM, wierząc że uda się wykręcić ten milion szybciej. Nie zawiedziecie nas prawda?:) ![]() Zostańmy razem milionerami! :)
|
Rate
-
Number of participants 2 Experience +16 Pack Reason