In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 9 Pro

[Diskusi] Share Score Antutu yuuuk...

2020-07-22 21:48:38
592 29
Kalo liat hasil review nya bisa sampe score 278rban, score saya kisaran 270rb kurang. Padahal di tes di ruang server ampe pilek gw hahaha, suhu prosesor gak lebih dari 26C.
(Sy menggunakan Note 9 pro 6/64).
Kalo score kamu berapa??
2020-07-22 21:48:38
Favorites2 RateRate

Master Bunny

@limNet | from Redmi Note 9 Pro

#1

punya saya kebetulan belum saya cek,tp sejauh ini sangat memuaskan
2020-07-22 22:24:51

Advanced Bunny

6335392501 Author | from Redmi Note 9 Pro

#2

@limNet
punya saya kebetulan belum saya cek,tp sejauh ini sangat memuaskan

sama om sy juga puas banget so far sih
2020-07-22 22:47:29

Rookie Bunny

Reno ardy | from Redmi Note 9 Pro

#3

ngcek nya dimana?
2020-07-22 23:24:01

Advanced Bunny

6335392501 Author | from Redmi Note 9 Pro

#4

install Antutu benchmark om
2020-07-22 23:44:52

Semi Pro Bunny

Miko24 | from app

#5

AnTuTu download dimana yah? play store ndak ada yah?
2020-07-23 00:49:19

Advanced Bunny

6335392501 Author | from Redmi Note 9 Pro

#6

di aplikasi getapps bawaan xiaomi om
2020-07-23 00:52:06

Advanced Bunny

Joentax16 | from Redmi Note 9 Pro

#7

kalau saya ini 8/128
2020-07-23 01:03:08

Master Bunny

Didin Wahidin | from Mi 10

#8

Wahhh klo ini gk usah dijelasin yakk,udh pada tau kan...
2020-07-23 01:07:44

Advanced Bunny

NEKO12 | from Redmi Note 8 Pro

#9

Didin Wahidin
Wahhh klo ini gk usah dijelasin yakk,udh pada tau kan...

wah,yg ini jgn mpe ditunjukkin deh,panas dingin ntar 🤣
2020-07-23 02:35:50

Rookie Bunny

6187310132 | from app

#10

2020-07-23 03:26:51
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

6335392501

Advanced Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    4

  • Replies

    89

  • Points

    284

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list