In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Xiaomi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 8/Pro/8T

[Other] #HUNpost Miért nem veszek többé Xiaomi terméket

2020-07-22 03:06:34
122 2
Sziasztok! Lattam nincs igazán magyar post, gondoltam létrehozok egyet. Xiaomi egy szóval tanulópénz. A kálvária akkor kezdődött mikor kifejezetten elkezdtem Android 10-es készüléket keresni. Sok készülék áttekintése után találtam rá a Redmi sorozat Note 8 termékére. Nem volt Android 10, csak Android 9, de belátható időn belül várható volt a frissítés. Úgy voltam addig elleszek ezzel is, a 10-es apok megírása, tesztelése várhat. Hát... Azóta is várok, és már itt van a 11. Nem picit átbaszottnak érzem magam. Nem túl jó érzés. A forumokat túrva nem egy sorstársamra találtam. A Xiaomi őket is átbaszta. Hm... Gondolom egy ilyen Apple magaságokba törő iXiaomi megengedheti magának. Siman belefér az, hogy picit átbasszuk a vásárlóinkat, akikből élünk valami nevesincs lófasz gyártóként. Mert hát a fent nevezet iRedmi mindennek mondható, csak jónak nem. A készülék maga egy újabb csalódás. Néha szeret másodpercekig gondolkodni, hogy mi a francot is kéne neki csinálni. Olyan mint egy Csehov dráma. Nem történik benne semmi... A kialakitása a "spúrolás" ellenére sem rossz. Üveg és fém ház, amiből egy készüléknek mostanában lennie kell. Na de a belső... Hát... Nem egy F1 technologia, inkább mondanám egy SSangyongnak... Úgy van... Azt jól van, nem üres a készülék belseje. Egyedüi pozitívum az akumlátor. Van benne... Láttam jobbat is, de ez még megfelelő. Szoftver! :D Sz olyan, mintha valaki parodizálná az Androidot. Ami negatívum, az itt hansújt kap. :D  Úgy döntöttem a Kínai izéket hanyagolom... Inkább fizetek ért picivel többet.
2020-07-22 03:06:34
Favorites RateRate

Pro Bunny

imre96 | from Mi MIX 3

#1

Szia, vettél 60-70e forintért egy budget telefont. Mire számítottál? Persze hogy le vagy szarva :). Android 10 miért ennyire fontos? A sötét témát leszámítva nem hozott érdemi újdonságot a MIUI 10 és 11(a LEGJOBB android skin) szinte minden új funkciót már tartalmaz. Ja egyébként én is átbaszva érzem magam a Mix 3-al, de nem tudok panaszkodni. Olcsó és rohadt jó.
2020-07-22 04:29:08

Super moderator

feds64 | from Redmi Note 9 Pro

#2

Use English in Global Mi Community.
2020-07-22 08:54:14
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

BlueTrack

Rookie Bunny

 • Followers

  0

 • Threads

  1

 • Replies

  3

 • Points

  14

Read moreGet new

Xiaomi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2021 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list