In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Xiaomi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi

[Tanya Jawab] kamera redmi note 8

2020-07-12 22:28:29
142 5
emang bener ya ini pake redmi note 8 ? Liat di youtube xiaomi nya... Pas aku coba praktekin jauh sama yg diinginkan....
2020-07-12 22:28:29
Favorites RateRate

Advanced Bunny

6329958378 | from Redmi Note 8

#1

harus di atur isonya wb   semua itu tergantung lokasi kita jepret
2020-07-13 08:55:24

Rookie Bunny

6196633827 | from Redmi Note 8

#2

mantap
2020-07-13 12:00:40

Semi Pro Bunny

U&I | from Redmi Note 8

#3

itu di mode pro, hatus setting iso, balance, light dll
2020-07-13 12:30:04

Advanced Bunny

6337639386 Author | from Redmi Note 8

#4

U&I
itu di mode pro, hatus setting iso, balance, light dll

settingan nya bang :) ?
2020-07-13 12:30:39

Semi Pro Bunny

U&I | from Redmi Note 8

#5

6337639386
settingan nya bang :) ?

lupa lagi w:( ada kok d yutub:) liat aja
2020-07-14 16:51:20
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

6337639386

Advanced Bunny

  • Followers

    2

  • Threads

    14

  • Replies

    30

  • Points

    156

Read moreGet new

Xiaomi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2021 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list