In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Xiaomi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Photography

[Album] nak tanya user fon ni.......ini gambar untk fast charging kan....

2020-07-02 15:14:00

316 14

Rookie Bunny

shashakhalil | from Redmi Note 9S

#9

dakmat
ya..bukan fast charging je..turbo charge pon bole dpt..33W tu..try cas guna adapter tu dgn cable ori dalam box..nnti dpt turbo charge..

siyes?
2020-07-02 23:26:13
Reply Report

Rookie Bunny

shashakhalil | from Redmi Note 9S

#12

dakmat
ye ini siyes..😂😂..sbb tu sy nk cari original adapter ni dgn cable dia dalam warna oren tu..nk buat spare..sng akan dtg kalau nk trade in hp ada full box..ada harga sikit..

xpenah pun dpt turbo
2020-07-05 00:47:11
Reply Report

Rookie Bunny

shashakhalil | from Redmi Note 9S

#13

dakmat
ye ini siyes..😂😂..sbb tu sy nk cari original adapter ni dgn cable dia dalam warna oren tu..nk buat spare..sng akan dtg kalau nk trade in hp ada full box..ada harga sikit..

ataupun sy yg xperasan haha
2020-07-05 00:47:59
Reply Report
  • Followers

    6

  • Threads

    7

  • Replies

    19

  • Points

    132

3 Days Check-In
Newbie Member
Copyright©2010-2021 Xiaomi.com, All Rights Reserved

Quick Reply To Top Return to the list