In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Photography

[Album] nak tanya user fon ni.......ini gambar untk fast charging kan....

2020-07-02 15:14:00

277 14

Pro Bunny

dakmat | from Redmi Note 9 Pro

#1

ya..bukan fast charging je..turbo charge pon bole dpt..33W tu..try cas guna adapter tu dgn cable ori dalam box..nnti dpt turbo charge..

from app

from app
2020-07-02 16:09:06
Reply Report

Pro Bunny

dakmat | from Redmi Note 9 Pro

#10


ye ini siyes..😂😂..sbb tu sy nk cari original adapter ni dgn cable dia dalam warna oren tu..nk buat spare..sng akan dtg kalau nk trade in hp ada full box..ada harga sikit..
2020-07-03 00:12:31
Reply Report

Pro Bunny

dakmat | from Redmi Note 9 Pro

#11

Akimiela1502
saya pakai ini utk cas redmi note 9 pro saya ambil masa 3 jam nak full cas.....hihi

myb device prob tu..kena check balik..try format ke hp tu..mana tahu lps tu da ok..sbb dah cuba guna original adater dgn cable dia..mmg laju cas..bawah 1 jam stgh da full dari 0-100%
2020-07-03 00:16:37
Reply Report
  • Followers

    6

  • Threads

    7

  • Replies

    19

  • Points

    132

3 Days Check-In
Newbie Member
Copyright©2010-2021 Xiaomi.com, All Rights Reserved

Quick Reply To Top Return to the list