In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 9 Series

[Others] Redmi note 9 pro problem

2020-07-01 00:51:12
130 6
1.RN 9 Pro saya panas ketika di cas dan mengmbil masa 3 1/2 untuk full cas walaupun saya pakai fast charge 33w....????
2. rn9 pro sangat panas bru 15 mnt main mobile lagend.?
3.kepada pengguna redmi note 9 pro yg lain ada anda mengalami masalah yg sama seperti yg saya hadapi....
2020-07-01 00:51:12
Favorites RateRate

Pro Bunny

dakmat | from Redmi Note 9 Pro

#1

sy user reno 9 pro..sy pon xtwu nk ckp mcm mana..knp kadang² ramai org complaint pasal main game cpt panas..cas lambat..sy xtwu la apa yg korang buat kt hp korang..stakat ni sy main pubg 3 jam full brightness xde pon panas..stakat suam² tu ada la..still boleh terima lagi panas suam tu..xde la smpai xbole pegang langsung..tu pon full brightness..kalau low kan brightness rasa sejuk suam..untuk cas sy pakai adapter original dalam box..0%-100% sy cas lebih kurang 1jam lebih sikit..kira bawah 1jam 30minit..stakat ni performance mmg terbaik..bagi sy xmenyesal la beli reno 9 pro ni..
2020-07-01 04:58:55

Advanced Bunny

Akimiela1502 Author | from Redmi Note 9 Pro

#2

sory bro tu short form utk redmi note 9 pro...bkn reno
2020-07-01 06:50:16

Pro Bunny

dakmat | from Redmi Note 9 Pro

#3

quoteurl=home.php?mod=space&uid=6279706302Akimiela1502/url
sory bro tu short form utk redmi note 9 pro...bkn reno/quote

bro..reno tu short form redmi note..bukan oppo reno..ramai je pakai short form reno ni..kalau selalu main mi community ni..mesti paham..sejak dari redmi note pertama diwujudkan di dunia ni da pakai short form reno..oppo reno tu je baru wujud..haha
2020-07-01 12:22:51

Advanced Bunny

Akimiela1502 Author | from Redmi Note 9 Pro

#4

ok tq bro
2020-07-01 12:23:33

Master Bunny

2230597610-ijibang | from Redmi Note 9S

#5

dakmat
bro..reno tu short form redmi note..bukan oppo reno..ramai je pakai short form reno ni..kalau selalu main mi community ni..mesti paham..sejak dari redmi note pertama diwujudkan di dunia ni da pakai short form reno..oppo reno tu je baru wujud..haha

isssh isssh #dakmat, I terhibur ... I segan taip 4 huruf, jadi pakai RN sja ... huhu
2020-07-01 17:58:13

Advanced Bunny

Xkirazgmf | from Redmi Note 9 Pro

#6

Saya pun ada juga mengalami masalah panas kalau ketika caj. wktu caj selalu nya power off telepon kalau boleh. caj baru sejam je. takkan tak dapat control nak main game. kalau phone lain ambik 3jam caj tak pe la juga. Kalau dah jadi 3 jam, ada bnda rosak tu.. baik hntar kedai claim warranty. Lain kali jangan main game wktu caj untuk telefon yang ada caj 1jam truz penuh lain la Syarikat tu ckap boleh main phone smbil caj contoh realme 5 Pro. Jadi cuba hntar kdai untuk warranty atau cuba Factory Data Reset kat setting. dan cuba charge lagi lpas tu..
2020-07-02 14:45:43
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Akimiela1502

Advanced Bunny

  • Followers

    6

  • Threads

    7

  • Replies

    17

  • Points

    132

3 Days Check-In
Newbie Member

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2021 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list