In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Others

[] saje nak share...baru perasan

2020-06-29 21:03:41
389 13
Aku baru tau..lol...baru perasan

Klau ade double petir⚡⚡ tu maknanya korang guna fast charging

Klau ade satu je⚡ tu charger 10w biasa ja

Sape yg baru tau jgak like sikit pliss


Rate

Number of participants 1 Experience +1 Pack Reason

View Rating Log

2020-06-29 21:03:41
Favorites1 RateRate

Advanced Bunny

mis KITKAT 2 | from Redmi 8

#1

ok
2020-06-29 22:57:22

Master Bunny

2230597610-ijibang | from Redmi Note 9S

#2

bijak share dude. memang kenal dulu tapi lupa dan slalu tak tengok charging state tapi percentage shaja.  tip ini bagus untuk beli charger di kedai2.  on spot check kak fone kita dan "slap on the face" tuan kedai klu dia tipu.  
2020-06-30 00:21:16

Semi Pro Bunny

Xpemi 1ii | from Redmi Note 8T

#3

yes. adapter mesti ada fungsi fast charging. walaupun ada 18w tapi no fast charger 🔋🔌⚡⚡🙈
2020-06-30 00:27:20

Pro Bunny

Leng Lee | from app

#4

what phone bro
2020-06-30 06:53:40

Master Bunny

GeneralReDMi | from Redmi 7

#5

My phone just support 10W charge. Sad
2020-06-30 07:26:11

Semi Pro Bunny

PeterKoh | from Redmi Note 9S

#6

Thanks
2020-06-30 07:49:56

Semi Pro Bunny

GOMBUCK7 Author | from Redmi Note 8

#7

2230597610-ijibang
bijak share dude. memang kenal dulu tapi lupa dan slalu tak tengok charging state tapi percentage shaja.  tip ini bagus untuk beli charger di kedai2.  on spot check kak fone kita dan "slap on the face" tuan kedai klu dia tipu.

betol2...hahahahaha..terhibur dengar ayat slap on face tuu
2020-06-30 08:54:38

Semi Pro Bunny

GOMBUCK7 Author | from Redmi Note 8

#8

Leng Lee
what phone bro

redmi note 8👍
2020-06-30 08:55:03

Semi Pro Bunny

GOMBUCK7 Author | from Redmi Note 8

#9

GeneralReDMi
My phone just support 10W charge. Sad

what is ur phone bro?
2020-06-30 08:56:08

Master Bunny

GeneralReDMi | from Redmi 7

#10

GOMBUCK7
what is ur phone bro?

Redmi 7
2020-06-30 09:08:13
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

GOMBUCK7

Semi Pro Bunny

  • Followers

    30

  • Threads

    42

  • Replies

    157

  • Points

    1438

3 Days Check-In
7 Days Check-In
21 Days Check-In
40 Days Check-In
Newbie Member

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list