In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Mi Band

[Pengumuman] Cerita bareng Mi Band 4

2020-06-26 16:26:16
203 6
Gra² lupa ngcas doi matot, dichrge seharian jg gak idup. Lihat tutor di yutub dan blog jg gak mempan. Mi Band 4 tamat.
2020-06-26 16:26:16
Favorites RateRate

Special Team

Aldydx | from Redmi Note 8

#1

waduh nekat juga yah agan satu ini :v
2020-06-27 01:53:41
Salam MI mari berteman @aldydx
----Attitude determine Altitude-----

Advanced Bunny

Abu Hanifah Author | from Redmi Note 5

#2

udah gak bisa idup kawan..
biar jadi tips aja buat mi fans lain klo punya mi band jgn sampe baterai y kosong & klupaan ng charge.
efek terburuk beli lagi lu 😅
2020-06-27 07:50:22

Advanced Bunny

JOKO HENDRIYANTO S | from Redmi 5 Plus

#3

saya sampe 1 bulan g dicas,, kemaren di cas masih nyala kok,, untung2an kayak nyaa,,,
2020-07-08 21:00:43

Advanced Bunny

Abu Hanifah Author | from Redmi Note 5

#4

sprtinya gitu om
2020-07-08 21:15:58

Semi Pro Bunny

18*34807 | from Redmi Note 8

#5

aku pake mi band 3 hampir 2 th alhamdulillah masih awet
2020-07-09 20:59:01

Advanced Bunny

Abu Hanifah Author | from Redmi Note 5

#6

ya om, disyukuri aja yg masih bisa dipake..
ato buruan dijual, biar update ke mi band 5 ... hehe
2020-07-09 21:00:36
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Abu Hanifah

Advanced Bunny

  • Followers

    18

  • Threads

    18

  • Replies

    50

  • Points

    401

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list