In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi 3s

[Tanya Jawab] kakak" dde boleh minta solusinya? ini ko aku ga dapat" pembaruan sistem ya hehe

2020-05-29 13:18:17

429 16

Rookie Bunny

1733617201 Author | from Redmi 3S

#3

YUSUF NUR FAUZAN
ROM Distributor/Abal-abal jadi gak dapet update. Untuk Redmi 3S terbaru MIUI 10 (update terakhir dan dukungan update sudah dihentikan). Harus flashing ROM terlebih dahulu ke ROM Resmi (ROM Global Stable).

caranya gimana bg
2020-05-29 14:16:33
Reply Report

Rookie Bunny

1733617201 Author | from Redmi 3S

#4

6324264768
emang gak dapet pembaruan untuk redmi 3s

jadi stay disini aja ya bg?
2020-05-29 14:16:56
Reply Report

Rookie Bunny

1733617201 Author | from Redmi 3S

#7

Mi Fans Kudus
mentok kayaknya

iya deh mksih ka
2020-05-29 17:58:16
Reply Report

Rookie Bunny

1733617201 Author | from Redmi 3S

#11

adjierontek
itu rom abal-abal.. ya wajar gak ada update

iya deh KA kirain bisa hehe
2020-05-30 06:50:20
Reply Report

Rookie Bunny

1733617201 Author | from Redmi 3S

#12

Eko_SB
rom kamu distributor sayang, alias abal abal

makasih info nya ka😁
2020-05-30 06:50:43
Reply Report

Rookie Bunny

1733617201 Author | from Redmi 3S

#13

ahmadbud
waduh, gak bakalan dapet itu dedek... 🤭🙏🏻

iya deh KA makasih info nya
2020-05-30 06:50:59
Reply Report
  • Followers

    0

  • Threads

    1

  • Replies

    6

  • Points

    47

Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved

Quick Reply To Top Return to the list