In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 8 Pro

[Diskusi] Android 10 update Redmi Note 8 Pro Indonesia sudah Tersedia

2020-05-22 23:20:42
965 42
Selamat malam Redmi Note 8 Pro user..
Untuk update Resmi Android 10 berupa file Recovery nya sudah tersedia saat ini..
Dan bisa diunduh di Mi Rom ezbox ..

Semoga bermanfaat


2020-05-22 23:20:42
Favorites4 RateRate

Rookie Bunny

gilang99 | from Redmi Note 8 Pro

#1

bukan nya android 10 malah downgrade ke android 01 . gimananih
2020-05-22 23:46:15

Master Bunny

d4rm4N Author | from Redmi Note 8 Pro

#2

gilang99
bukan nya android 10 malah downgrade ke android 01 . gimananih

wkwkwkwk.. itu mah bisa dibalik balik ..bang ..
sekarang nunggu yang 11 stable lagi deh..
fitur yang android 11 mantap x saya udah coba di android studio ..mudah mudahan seperti itu juga di Rom MIUI nantinya
2020-05-22 23:50:18

Master Bunny

Hamid Hanafi | from Redmi Note 8 Pro

#3

Aman. gw udh dari Februari lalu
2020-05-23 00:01:58

Master Bunny

d4rm4N Author | from Redmi Note 8 Pro

#4

Hamid Hanafi
Aman. gw udh dari Februari lalu

saya baru ketemu gan.. udah cari cari tidak ada dari kemarin 😄
2020-05-23 00:06:43

Grand Master Bunny

YUSUF NUR FAUZAN | from Redmi Note 4

#5

gilang99
bukan nya android 10 malah downgrade ke android 01 . gimananih

Anjay... Berasa cringe nih. Ada² bae wkwk 😂😂🤣🤣
2020-05-23 01:01:41

Master Bunny

d4rm4N Author | from Redmi Note 8 Pro

#6

2020-05-23 01:07:50

Advanced Bunny

ari siputra koto | from Redmi Note 7

#7

redmi note 7 kapan y kira kiea
2020-05-23 02:11:30

Grand Master Bunny

YUSUF NUR FAUZAN | from Redmi Note 4

#8

Nih kalo MIUI 12 jadwalnya ini →→ MIUI 12 Rollout Schedule for Global Stable Beta and Global Stable ROM  https://c.mi.com/thread-3085893-1-0.html?t=1589967457788 Follow juga yok IG @miuiindonesia
2020-05-23 02:56:49

Advanced Bunny

asmana.hd | from Redmi Note 8 Pro

#9

mantap!
2020-05-23 04:53:06

Grand Master Bunny

1677326550/ Eddy MH | from Redmi Note 5

#10

gilang99
bukan nya android 10 malah downgrade ke android 01 . gimananih

siipz...gaan 😄👍
2020-05-23 05:37:13
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

d4rm4N

Master Bunny

  • Followers

    41

  • Threads

    88

  • Replies

    970

  • Points

    6480

3 Days Check-In
7 Days Check-In
21 Days Check-In
Newbie Member
Throw Back with Mi 2018
1 Juta Member
New Home
Mi Love U & I
Bunny Winner
Survey Redmi
Challenge Photographer
Tebak Nama Android Q
Best Mi
Happy Mother's Day
Android Q
50K Mi Fans
70K Mi Fans
Challenger
Eid ul-Fitr Mubarak
Brain Teaser
Selfie Day
Global Fans

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list