In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Xiaomi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 8

[Diskusi] BUG pintasan game itu gimana ngatasinnya?

2020-05-20 13:17:07

240 7

Semi Pro Bunny

Indra Dewa | from Redmi Note 8

#3

Game turbo bug di security miui 11 mau update app gimana pun.
kalo mau aman solusi nya uninstall update security terus jangan di update sampe ganti miui 12
2020-08-21 21:24:46
Reply Report

Semi Pro Bunny

Indra Dewa | from Redmi Note 8

#5

6150496781
bug nya dari dari miui 11.0.3 .. nah diupdate ke miui 11.0.5 berharap bug nya bisa ilang..  eh ternyata ttp aja..

Iya gan, emang security di miui 11 bug di redmi note 8.
Jadi solusi nya buat sekarang cuman uninstall update trus jangan di update security nya sampe ganti miui 12
2020-08-21 21:42:04
Reply Report

Semi Pro Bunny

Indra Dewa | from Redmi Note 8

#7

6150496781
uninstalnya gimana bang hehe

Icon security tahan sampe ada app info, klik app info ntr di paling bawah ada tulisan uninstall update
2020-08-21 22:14:41
Reply Report
  • Followers

    1

  • Threads

    4

  • Replies

    8

  • Points

    44

Copyright©2010-2021 Xiaomi.com, All Rights Reserved

Quick Reply To Top Return to the list