In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Xiaomi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 8

[Diskusi] BUG pintasan game itu gimana ngatasinnya?

2020-05-20 13:17:07

242 7

Rookie Bunny

6150496781 Author | from Redmi Note 8

#2

Didin Wahidin
restart hp nya... perbarui aplikasi keamanan sama aplikasi plug in nya...

perbaharui apk plug in nya dimana bang
2020-08-21 20:20:40
Reply Report

Rookie Bunny

6150496781 Author | from Redmi Note 8

#4

Indra Dewa
Game turbo bug di security miui 11 mau update app gimana pun.
kalo mau aman solusi nya uninstall update security terus jangan di update sampe ganti miui 12

bug nya dari dari miui 11.0.3 .. nah diupdate ke miui 11.0.5 berharap bug nya bisa ilang..  eh ternyata ttp aja..  
2020-08-21 21:31:54
Reply Report

Rookie Bunny

6150496781 Author | from Redmi Note 8

#6

Indra Dewa
Iya gan, emang security di miui 11 bug di redmi note 8.
Jadi solusi nya buat sekarang cuman uninstall update trus jangan di update security nya sampe ganti miui 12

uninstalnya gimana bang hehe
2020-08-21 22:10:44
Reply Report
  • Followers

    1

  • Threads

    4

  • Replies

    8

  • Points

    44

Copyright©2010-2021 Xiaomi.com, All Rights Reserved

Quick Reply To Top Return to the list