In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Xiaomi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 8 Pro

[Tanya Jawab] gamepad redmi note 8 pro

2020-04-29 23:36:07

586 9

Rookie Bunny

1735169021 Author | from Redmi Note 8 Pro

#2

I'm Not Weebs
kata siapa

youtube bro kebanyakan bilang game pad gak support untuk media tek tapi gua udh beli gamepad ipega pg 9076 tapi blm sampai barang ny, semoga aja yg bilang gak support itu 100% gak bener, semoga gamepad nya bisa di mainkan di hp ku
2020-05-05 01:30:06
Reply Report

Rookie Bunny

1735169021 Author | from Redmi Note 8 Pro

#4

I'm Not Weebs
saya pakai ipega 9076 jalan gan. malah tadi saya coba pakai gamepad murah yang dipakai buat pc yang dua stick 70 ribuan itu tetap jalan kok gan

untuk redmi note 8 pro bisa gak?
2020-05-07 11:53:01
Reply Report

Rookie Bunny

1735169021 Author | from Redmi Note 8 Pro

#6

I'm Not Weebs
ya saya test pakai reno 8 pro itu

ok makasih gan
2020-05-07 22:39:42
Reply Report
  • Followers

    2

  • Threads

    4

  • Replies

    11

  • Points

    49

Copyright©2010-2021 Xiaomi.com, All Rights Reserved

Quick Reply To Top Return to the list