Вже багато днів неможу розблокувати телефон, я другий власник телефону, тримаю зв"язок з попереднім власником. Після збросу налаштуваннь телефон просить пароль та пише що прив"язаний до номеру телефону попереднього власника. Попередній власник пароль не пам"ятає, я пробував відновити пароль через офіційний сайт, але смс з вертифікаційним кодом не приходить до власника, звертався в чат техпідтримки, вони нічого суттєвого не порадили, кажуть щось типу "спробуйте через 24 години" так як кількість запитів на смс вже вичерпалось, але я пробував вже не один раз через проміжок 24 години і ні одна смс від xiaomi йому не прийшла. Пробував manual vertification але власник не може відповісти на більшість запитаннь які там просять заповнити на сайті тому отримую постійно відмову |
In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree