Dodał bym dwie uwagi, porady. To jest wersja alpha i nie na wszystkich telefonach będzie działać poprawnie. Ta ostatnia 4.16 u mnie na Mi 9 Lite powodowała momentami czasowe zawieszenia launchera. Na Mi9 T czy pro, niektórym wywala się zupełnie i nie można używać telefonu. Wcześniejsza, ostatnia alpha 4.15 dostępna na apkmirror działa zdecydowanie lepiej. Ogólnie w razie jakichkolwiek problemów po aktualizacji do tych wersji alpha, wystarczy odinstalować aktualizacje Systemowego menedżera pulpitu, bo tak to się nazywa w systemie z językiem pl. Jedyne co tracimy po takiej operacji to własny układ ikon, który zastępowany jest domyślnym. Ogólnie polecam spróbować, sam testuję już od dawna i nawet na leciwym Redmi 3S to działało (z pewnymi ograniczeniami spowodowanymi starą wersją Androida 6.1). |
In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Xiaomi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree