Всім привіт! Ситуація наступна - телефон дуже дорогої мені людини прослуховується та повністю відстежуються переписки всіх месенджерів. Всі дії на телефоні відстежуються! Телефон нашої улюбленої марки. Підозрюю, що могли щось встановити чи вшити, так як одні нехороші люди допомагали з ремонтом телефону та ремонт був в неофіційній мережі. Я сварився, забороняв це робити, та й телефон на гарантії ще був. Та й поломок в ньому не було, але то вже інша історія. Хто орієнтується - допоможіть розібратися. Як перевірити що встановлено, щоб я міг через правоохоронні органи когось відучити від таких дій! Те що телефон моніториться вже переконався, шляхом повідомлень на різні месенджери про котрі потім дізнавалися посторонні. До речі, мультимедійний вміст телефону теж моніториться, тому я так розумію, що це додаток |
In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree