Drodzy Mi Fani, W Chińskiej sieci społecznościowej Weibo pojawiły się zdjęcia nowego smartfona Xiaomi. Autor twierdzi, że uchwycili dokładnie flagowy Mi10. ![]() Jeśli uwierzysz w zdjęcia, nowość otrzyma zakrzywiony ekran po bokach z otworem na aparat przedni w lewym górnym rogu ekranu. Główny aparat będzie się składał z czterech modułów umieszczonych pionowo w lewym rogu tylnego panelu. ![]() Oficjalne ogłoszenie Xiaomi Mi 10 i Xiaomi Mi 10 Pro spodziewane jest w lutym tego roku. Pamiętajcie, że wciąż nie ma oficjalnych informacji na temat smartfonów, tak że nie można na 100% poważnie traktować tej informacji, jak to mówią w każdym ziarenku jest trochę prawdy. Wiadomo jednak na pewno, że poniższy render to fałszywka, potwierdził to jeden z prezesów firmy: ![]() Na ostateczne informacje pozostaje ostatecznie, cierpliwie czekać. Jak na tą chwilę podoba się Wam nowy flagowiec? Osobiście nie mogę się doczekać aparatu pod ekranem, tak że dziurka w ekranie mnie nie przekonuje. |
In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Xiaomi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree