In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Malaysia

[Q&A] wallpaper problem

2020-01-05 17:27:01
147 3
Hi. My redmi 7a tak boleh nak tukar wallpaper & lock screen. Bila tukar, tak lama lepas tuh dia switch back to default wallpaper. Anyone tahu mcm mana nak solve this problem? Thank you
2020-01-05 17:27:01
Favorites RateRate

Bunny tiểu học

lihat85 | from Mi 9 SE

#1

ada apply tema custom x
2020-01-06 09:32:00

Bunny mẫu giáo

6279704266 Author | from Redmi 7A

#2

lihat85
ada apply tema custom x

yg nih ke 😅 mula2 tuy sy x apply apa2 tema. sy just tukar wallpaper dia je. pun x boleh jugak. dia tukar ke wallpaper default. baru2 nih je sy tukar font dia.
2020-01-06 09:39:13

Bunny tiểu học

lihat85 | from Mi 9 SE

#3

try apply balik them default. lps tuka theme default,  then tuka wallpaper
2020-01-08 05:32:54
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

6279704266

Rookie Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    2

  • Replies

    1

  • Points

    21

Read moreGet new
Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list