In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi 7

[Tanya Jawab] mau tanya cara memindahkan file dari telpon ke kartu sd di hp redmi 7 gimana yah

2020-01-02 10:52:33
280 8
Kok susah
2020-01-02 10:52:33
Favorites1 RateRate

Wizard Bunny

ditonyo | from Redmi 5 Plus

#1

yaaah.... di copy to.... di copy terus di paste.... simplee oom...
2020-01-02 13:07:14

Rookie Bunny

1695653120 Author | from Redmi 7

#2

susah gini mulu
2020-01-02 15:11:15

Rookie Bunny

N-Zar12 | from Redmi 7

#3

iya sama gan redmi 7 ane juga gitu
2020-01-04 07:55:19

Ikutin aja petunjuknya, tinggal tap menu terus tap show sd card
2020-01-06 15:26:16

Rookie Bunny

6180965007 | from Redmi Note 5

#5

kok yg saya udah pencet tampil kan tetep minta juga
2020-12-04 19:57:49
Invalid floor, the posts have been deleted #6

Rookie Bunny

6180965007 | from Redmi Note 5

#7

HP juga jadi restart ulang mulu kenapa ya abis pakai SD card
2020-12-04 19:58:49

Rookie Bunny

6180965007 | from Redmi Note 5

#8

HP juga jadi restart ulang mulu kenapa ya abis pakai SD card
2020-12-04 19:59:23
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

1695653120

Rookie Bunny

  • Followers

    5

  • Threads

    1

  • Replies

    1

  • Points

    28

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list