Drodzy mi Fani, Produkt zaliczam do Mi sports, ponieważ dbanie o zdrowie kręgosłupa szczególnie u osób aktywnych, jest bardzo ważne. Tym bardziej jest ważne w wypadku osób pracujących w pozycji siedzącej. ![]() Na Aliexpress, od Xiaomi Youpin pojawił się „pajączek”, korektor postawy który pilnuje prostej sylwetki. Zakładamy na plecy i podczas garbienia poczujemy delikatne wibracje. Wibracje będą sygnałem aby ściągnąć łopatki i wyprostować sylwetkę. Przypominają mi się gadżety tego typu z dzieciństwa, jak na tv mango zalewano nas, tego typu produktami. Przysłowiowy pajączek, teraz dostepny również od Xiaomi. ![]() Urządzenie zostało stworzone przez markę Hi i pasuje do każdego typu sylwetki. Producent zaleca używać korektor postawy przez dwie godziny dziennie, a po 60 dniach zauważymy poprawę sylwetki i wyrobimy sobie nawyk prostych pleców. Dla wielu, mogło by być to zbawienne. Słowo nie garb się, ile razy to słyszałem od rodziców, zza młodzieńczych lat :). ![]() Korektor postawy Hi został wyceniony w sklepie Youpin za ~140 PLN. Na Aliexpress, jest wyceniony 2 razy drożej, nie jest to zbyt dobra wiadomość. Za cenę bazową, jest godny uwagi. Gdyby urządzenie było tańsze, bliżej „chińskiej ceny” to chętnie kupiłby je każdy, z wada postawy. W moim wypadku już nic nie pomoże, zgarbiona postawa jest efektem ubocznym uprawianego sportu, ale młodym ludziom, w wieku szkolnym produkt byłby wskazany. ![]() A jak wy myślicie? Jest warty swoje ceny? Pytanie co ważniejsze, pieniądze czy zdrowie. |
Rate
-
Number of participants 3 Experience +34 Pack Reason