In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Majalah Mi Fan Club

Unboxing Black Shark 2 GARANSI RESMI

2019-12-12 21:02:19

19,484 93

Advanced Bunny

Saputra Anom Author | from MI MAX

#9

thank you semuanyaa semoga kita semua bisa dapetin Device idaman lah yak hehehe 👍👍👍
2019-12-13 05:29:30
Reply Report

Advanced Bunny

Saputra Anom Author | from MI MAX

#14

MiComm Indonesia
Sekali lagi selamat ya.. semoga suka sama hadiahnya :)

hehe terimakasih min, udah pasti Suka banget dong sama hadiahnya~
2019-12-13 10:55:25
Reply Report

Advanced Bunny

Saputra Anom Author | from MI MAX

#79

MUKHAMAD ANAS
niat bgt ngeditya..kayaknya pihak marketingya sndrinyg dapat hadiah black sharknya..trus di sare wkwkkwk...

haha mohon maap nih mas sebelumnya, Mas tau kan yg namanya apresiasi? itu yg saya lakuin. Untuk saat ini saya cuma user aja, bukan seorang pekerja di xiaomi.
Tapi kalau suatu saat ditawarin jadi salah satu dari mereka yah why not? Wehehe
2019-12-14 18:52:37
Reply Report

Advanced Bunny

Saputra Anom Author | from MI MAX

#80

btw, thank you all. good luck buat kita semua, semoga kita bisa dapet Hp idaman yak :)
2019-12-14 18:56:03
Reply Report
  • Followers

    36

  • Threads

    4

  • Replies

    37

  • Points

    284

3 Days Check-In
7 Days Check-In
Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy

Quick Reply To Top Return to the list