In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 4

[Tanya Jawab] notifikasi gelap setelah update miui11

2019-12-04 10:43:17
336 5
Sebelum diupdate saya menggunakan app darkmode namun setelah saya update app tersebut udah gak bisa jalan dan notifikasi jadi.gelap banget ada yang bisa bantu biar notifikasi terbaca?
2019-12-04 10:43:17
Favorites RateRate

Grand Master Bunny

TJ-wunata | from Redmi Note 5

#1

aplikasi nya hapus aja gan...n coba instal detik. com n on/off kan darkmode nya kadang bisa mengembalikan notif gelap
2019-12-04 11:32:27

Rookie Bunny

1906065768 | from Redmi 5A

#2

pake lilin gan biar terang hehehe
2019-12-04 13:34:47

Moderator

Galih J.S | from Redmi Note 8 Pro

#3

Coba dihapus dulu aplikasinya
2019-12-04 13:40:16
Allways be grateful

Semi Pro Bunny

siweel | from Redmi Note 4

#4

Diinstal ulang
2019-12-04 15:04:14

Rookie Bunny

baenipradana | from Redmi Note 4

#5

TJ-wunata
aplikasi nya hapus aja gan...n coba instal detik. com n on/off kan darkmode nya kadang bisa mengembalikan notif gelap

Aplikasi apa gan yg dihapus?
2021-01-30 19:53:39
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Radist1905

Rookie Bunny

  • Followers

    14

  • Threads

    1

  • Replies

    0

  • Points

    5

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list