In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

MIUI General

[MIUI Tanya Jawab] mohon bantuannya? kartu yg buat daftar mi cloud hilang ,dosbux gak ada.

2019-11-29 03:05:07
606 7
2019-11-29 03:05:07
Favorites RateRate

Wizard Bunny

MiDevCode | from Redmi Note 7

#1

Klw kondisi Agan memang seperti itu, yah maaf, wasalam deh hape nya.
2019-11-29 04:06:51
Always Believe That Something Wonderful is About to Happen!

Master Bunny

Yubli Audy Warokka | from Redmi S2

#2

setting wifi dan koneksikan, balik login gunakan mi account kamu. kalu udah ga tau, butuh kesabaran, lalu oprek2 deh hpnya. ada caranya tapi panjang jelasinnya dsni, step by step harus di ikuti...
2019-11-29 04:58:34
REDMI NOTE 5/PRO - REDMI S2 - REDMI NOTE 7 - REDMI NOTE 8 - REDMI NOTE 8 PRO

Rookie Bunny

eugene darmasaputra | from Redmi 5A

#3

kurang tau ane
2019-11-29 05:30:17

Pro Bunny

AiimTuanaya | from Redmi 5 Plus

#4

biasakan kalo mau flash ulang atau setel pabrik keluarin account mi nya gan. biar habis flash/instal ulang bisa daftar pake akun baru
2019-11-29 05:34:55

Advanced Bunny

aanfaisal | from Redmi Note 8 Pro

#5

itu flash ulang aj gan
2019-11-29 05:41:09

Master Bunny

Rezka Bayu P | from Redmi Note 8 Pro

#6

Dicari dulu bro kardusnya, kalo udah liat ini step by step nya https://c.mi.com/thread-1458463-1-0.html
2019-11-29 06:17:30

Advanced Bunny

madang | from Redmi 7

#7

👍
2019-11-29 07:15:16
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

RendyDwi

Rookie Bunny

  • Followers

    40

  • Threads

    1

  • Replies

    2

  • Points

    59

Newbie Member

Read moreGet new
Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy