In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Xiaomi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 8 Pro

[Ulasan & Unboxing] DAYA TAHAN BATERAI REDMI NOTE 8 PRO

2019-11-24 20:19:37

11,761 26

Advanced Bunny

Ardikha | from Redmi Note 8 Pro

#4

aku ngerasa boros banget batrenya.. pas baru beli aja bisa bertahan 1½ hari, skrng udah pagi full sore habis padahal pemakaian biasa² gak terlalu intens,, sistem androidnya banyak bet ngabisin batre
2019-12-22 13:50:17
Reply Report

Advanced Bunny

Ardikha | from Redmi Note 8 Pro

#23

1817001285
dipakai untuk nge-game segitu lama, bagaimana suhu hp nya Kak? apa terasa panas apa tidak? kan ada teknologi liquidcool...

saya cuma main pubgm aja bang, grafik smooth ultra, panas tapi masih enak dipegang.. kasian kalau dipakai smooth extreme panas banget sma batrenya lebih boros tapi wajar sih kan chipset kenceng dan frame rate masih stabil walaupun panas
2020-05-01 11:53:14
Reply Report
  • Followers

    6

  • Threads

    7

  • Replies

    37

  • Points

    182

3 Days Check-In
7 Days Check-In
Copyright©2010-2021 Xiaomi.com, All Rights Reserved

Quick Reply To Top Return to the list