Привіт! Я думаю, всім зрозуміло, що мене звати Дмитро)) Вже, майже, минуло 9 місяців, як мене запросили в команду модераторів) Я познайомився з чудовими людьми, які допоможуть вам вирішити проблеми або дадуть відповідь на питання по ваших пристроях. За, майже, 9 місяців : Дав більше 1500 відповідей. Створив 8 тем Станом на 1:00 06.11.2019, на мене підписалося 666 користувачів :) ![]() Побував на презентації Mi A3 де побачився з командою модераторів, нажаль не в повному складі, але, сподіваюсь, в майбутньому побачусь з усіма:) Роздуми про майбутнє Mi Community Ukraine Сподіваюсь, що кількість користувачів до кінця наступного року збільшиться мінімум втричі :) Хотілося б, щоб Community більше не писало "немає тут моркви", а завжди справно працювало, щоб зробили повноцінну підтримку темної теми в додатку та на Web-версії Community. Думаю, що все-таки наведемо лад з найболючішою темою для користувачів — конкурсами і всі будуть задоволені :) Дуже дякую, @Nick_Lavrenov @Mentor @Olexa за те, що дали можливість допомагати користувачам і робити Mi Community Ukraine найкращим серед усіх Mi Community. Так, як я не любитель довгої писанини на цьому закінчується мій короткий звіт за 9 місяців в Mi Community Ukraine Дякую за увагу. |
In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree