In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 7

[Diskusi] baterai redmi note 7

2019-09-30 07:13:13
1773 18
Ini mksdnya apa ya?
2019-09-30 07:13:13
Favorites2 RateRate

Advanced Bunny

Riko Arnanda | from Redmi 5 Plus

#1

cara liat nya gimana gan?
2019-09-30 07:32:09

Semi Pro Bunny

RRQ`Zєиv̶i̶X✿ Author | from Redmi Note 7

#2

Riko Arnanda
cara liat nya gimana gan?

agan ke keamanan>baterai>optimalkan>scroll sampe bawah
2019-09-30 07:33:13

Advanced Bunny

6246948860 | from Redmi Note 7

#3

baterai kan berkurang pas pemakaian,itu sisa kapasitas baterai mu saat ini gan, kalo full baterai 100% otomatis kapasitas 4000mah lagi
2019-09-30 07:39:53

Semi Pro Bunny

RRQ`Zєиv̶i̶X✿ Author | from Redmi Note 7

#4

6246948860
baterai kan berkurang pas pemakaian,itu sisa kapasitas baterai mu saat ini gan, kalo full baterai 100% otomatis kapasitas 4000mah lagi

thanks
2019-09-30 07:41:56

Advanced Bunny

RESPECT FOR YOU | from Redmi 4X

#5

nggak tau hehe
2019-09-30 08:02:43

Advanced Bunny

Calmsider | from Redmi Note 7

#6

4.000 mAh itu total kapasitas baterai redmi note 7 kalau penuh. Yg sebelah kiri itu sisa baterai nya.
2019-09-30 08:44:06

Advanced Bunny

supeermen | from Redmi Note 7

#7

nyesel gue update ke 10 .3.12 batterai boros main pubg panas cuk,bukan hangat lagi......taikkkkk
2019-09-30 09:44:35

Advanced Bunny

denedy | from Redmi Note 6 Pro

#8

itu jumlah sisa kapsitas batrai yang di isi dari 100%
2019-09-30 09:51:08

Advanced Bunny

denedy | from Redmi Note 6 Pro

#9

supeermen
nyesel gue update ke 10 .3.12 batterai boros main pubg panas cuk,bukan hangat lagi......taikkkkk

berlebihan
2019-09-30 09:56:31

Rookie Bunny

HeyDayz | from Redmi Note 7

#10

like that?
2019-09-30 09:59:03
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

RRQ`Zєиv̶i̶X✿

Semi Pro Bunny

  • Followers

    36

  • Threads

    19

  • Replies

    153

  • Points

    683

Check-in 3 jours
Check-in 7 jours
Check-in 21 jours
Check-in 40 jours
Check-in 70 jours
Check-in 100 jours
Throw Back with Mi 2018
Gamers Medal

Read moreGet new
Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list