Купив сьогодні mi 9t pro в алло. Телефон бомба, але є кілька питань: 1. Це не глобальна, а європейська версія смартфону (розрізняються моделі та прошивки). Стверджувалося, що в алло буде саме глобальна версія. Чи будить якісь коментарі? Продавці алло взагалі не розрізняють глобальну та європейскій версію смартфону. 2. В європейскій версії смартфону (а кажуть що і в глобальній також) замість додатків для дзвінків і смс від Xiaomi стоять додатки від Гугл. Вони дуже некрасиві і неприємні, крім того я вже звик до додатків Xiaomi. Усі хто купив телефон зазначають цей недолік. Чи може компанія Xiaomi випустити ці додатки у гугл плей, якщо вже вибір нам не дали? (Я перевірив, додатків нема в системі). Чи доведеться витягувати їх з прошивки К20 Pro? 3. Сам телефон дуже гарний. Ясно що зараз це оверпрайс, але вже через кілька місяців можна буде брати не думаючи. Я взяв зараз бо був день народження і саме цей девайс мені дуже подобається. Екран, якість корпусу - просто супер. Не розумію тих, хто каже що він великий. Насправді смартфон менше мого redmi note 5. Вібро краще за все, що я відчував, але флагманів в мене ще не було. Сканер відбитку працює дещо дивно, але одразу видно, що це проблема не самого сканеру, а ПО - пітдягнуть, я впевнений. Динамік по якості кращий, ніж у redmi note 5. Все інше - треба тестувати. А - головне. Я, як людина чуттєва до ЩИМ одразу кажу - dc dimming реально працює. Очі зовсім не болять, а якщо його виключити, то вже за кілька хвилин додати починають. |
In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree