In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

MIUI General

[MIUI Tanya Jawab] kalok gini aman nggak di update

2019-08-01 08:40:09
603 9
2019-08-01 08:40:09
Favorites RateRate

Advanced Bunny

Benni.Apriady | from Redmi Note 7

#1

Miui bersi stabil, pasti aman kalau update
2019-08-01 10:54:11

Rookie Bunny

1710126597 | from Redmi Note 7

#2

bakar hp kau gan,  itu pun di pertanyakan
2019-08-01 11:55:57

Master Bunny

rohadi_stp | from Redmi Note 7

#3

aman, asal updatenya jgn di jln raya
2019-08-01 13:06:44
device-nya tipe apa, gan..?! itu update MIUI 10 (XM) tapi kok  Android-nya masih M..?!
2019-08-01 18:30:08

Advanced Bunny

Derrick_Tan | from Redmi 7

#5

itu device nya redmi note 3 kenzo ya?
2019-08-01 20:12:58

Rookie Bunny

6222015869 Author | from Redmi Note 3

#6

1901606906 | efabe.mtr
device-nya tipe apa, gan..?! itu update MIUI 10 (XM) tapi kok  Android-nya masih M..?!

emang kenapa ya gan
2019-08-02 21:33:54

Rookie Bunny

6222015869 Author | from Redmi Note 3

#7

Derrick_Tan
itu device nya redmi note 3 kenzo ya?

iya kayak nya
2019-08-02 21:34:41
6222015869
emang kenapa ya gan

kalo Reno 3 pro (Kenzo) aman gan.., tancap gas.. bukan Kate ato Hennessy kan?
2019-08-03 09:28:23
6222015869
iya kayak nya

As aààà²
2019-08-03 09:42:46
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

6222015869

Rookie Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    2

  • Replies

    3

  • Points

    19

Read moreGet new
Copyright©2016-2019 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list