In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Aksesoris

[Tanya Jawab] support kah redmi note 7 charger PD(power delivery)

2019-07-12 23:10:31
777 12
Tolong review dan penjelsan
2019-07-12 23:10:31
Favorites2 RateRate

Master Bunny

fai.fahmi | from MI 8

#1

port output nya usb type c.... siap siap ganti kabel bawaan
2019-07-12 23:34:05

Grand Master Bunny

daniel675 | from MIX 3

#2

ya support aja
2019-07-12 23:36:47

Rookie Bunny

map27 Author | from Redmi Note 7

#3

ya krna yg ori mau di simpen biar di jual fullset dan masih bagus
2019-07-12 23:37:53

Advanced Bunny

1728244971 | from Redmi Note 7

#4

Support itu quck charger 4.0 itu c to c saya pakek yg merk baseus
2019-07-13 00:23:43

Rookie Bunny

map27 Author | from Redmi Note 7

#5

1728244971
Support itu quck charger 4.0 itu c to c saya pakek yg merk baseus

tembus berapa ampere? dan tembus berapa lama chrger?
2019-07-13 00:31:08

Advanced Bunny

Maeru Ian | from MI 8 Lite

#6

support kayanya om
2019-07-13 01:00:43

Advanced Bunny

abdua55 | from Mi A2 Lite

#7

klo mi A2 lite gmn
2019-07-13 04:31:31

Master Bunny

Kairul | from Redmi 4X

#8

lah...gan..kenapa nyari susah sih,cari yang usb 2.0 ..untuk out put dari batok kepala nya?,biar bisa digunakan untuk.....berbagi..dengan model phone yang lain
2019-07-13 05:34:01

Master Bunny

Radityo Adi S | from Redmi Note 7

#9

kalo ada QC 3.0 atau QC 4.0 nya support aja bro, tapi kalo yg cuma PD kayak charger macbook pro arus yg masuk cuma 5V/2A. Kebetulan ane juga ada charger macbook pro yg pake PD.
2019-07-13 06:54:13

Rookie Bunny

shevananko | from Redmi Note 7

#10

saya barusan beli kabel PD Ugreen. dr tipe C to tipe C.  kemampuan max 3A saja. emang pasangan serasi sama batok yang lagi dibahas itu. 18 watt sudah qc 3.0
2019-07-13 07:41:46
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

map27

Rookie Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    1

  • Replies

    3

  • Points

    14

Read moreGet new
Copyright©2016-2019 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list