In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

MIUI General

[ROM] gan kalo mau upgrade manual ke 10.3.5 gimana ya kok punya ku gak bisa

2019-07-06 02:44:21
1029 10
2019-07-06 02:44:21
Favorites RateRate

Rookie Bunny

6217011900 Author | from Redmi Note 7

#1

udah download Rom nya juga gak bisa
2019-07-06 02:49:30

Rookie Bunny

6217011900 Author | from Redmi Note 7

#2

soal nya kayak gini tempat saya gimana ya mohon bantuan nya
2019-07-06 03:00:57

Advanced Bunny

Bahdim | from MI 8 Lite

#3

device apa om?
2019-07-06 03:22:56

Rookie Bunny

6217011900 Author | from Redmi Note 7

#4

Bahdim
device apa om?

HP nya ini note 7
2019-07-06 03:32:43

Advanced Bunny

SatYa Reff | from Redmi 5 Plus

#5

Ss tentang telpon nya,dan cek rom official terbaru di https://en.miui.com/getrom.php?r=360&m=yes&app=false
2019-07-06 05:11:19
1. Download ROMnya ( recomended yg stable rom ) hindari yg developer rom
2. masuk ke setting - tentang ponsel - pembaruan sistem - tekan gambar 5 kali - tekan menu titik 3 di ujung kanan atas -  pilih paket pembaruan.
3. cari ROM yg sudah kamu download kemuadian install
2019-07-06 10:54:07
semoga membantu
2019-07-06 10:54:24

Wizard Bunny

Ajis Restu | from Redmi Note 4

#8

kalau masih ga bisa, ada kemungkinan itu Rom Abal2 mirip asli
2019-07-06 11:53:03

Advanced Bunny

Bahdim | from MI 8 Lite

#9

flash manual aja broo
2019-07-06 17:29:21

Advanced Bunny

cyber101 | from Redmi Note 7

#10

download yg global terus flash pakai mi flash tool.
2019-07-07 12:14:00
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

6217011900

Rookie Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    4

  • Replies

    6

  • Points

    38

Read moreGet new
Copyright©2016-2019 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list