In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 7

[Tanya Jawab] Tanya versi ROM

2019-06-30 13:31:05
156 2
Maaf bro tumpang tanya saya baru beli redmi note 7 rom eu. Apakah perlu ganti ke rom PFGMIXM ?
2019-06-30 13:31:05
Favorites RateRate

Rookie Bunny

GRangga | from Redmi Note 5

#1

yang depan P itu kalau gak salah android p kalau depannya o android Oreo ,ya tergantung kakak kau update gak ke Android p , Sama kasih ss nya kak biar lebih ditel
2019-06-30 16:17:39
Romnya 10.3.4.0 | PFGEUXM kan?
saran ane sih gak usah beralih Rom ke global dulu, gan.. apalagi itu versinya udah yg terbaru.. sambil baca² thread seputar RENO 7 dan updetan rom, browsing n ikutin tips trik yg ada di Mi Comm ato you tube.. gitu sih, tapi kalo agan mo beralih ya flashing aja romnya..
2019-06-30 17:26:56
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Rendi Suharianto

Rookie Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    1

  • Replies

    1

  • Points

    8

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list