In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi 5

[Diskusi] MIUI 10 9.5.30 Beta

2019-05-31 19:14:41
526 4
Update security patch & optimalisasi mi cloud.
Untuk bug nya ya cuma tulisan "notifikaai" di setting yang masih salah. Selebihnya lancar jaya.
2019-05-31 19:14:41
Favorites RateRate

Rookie Bunny

1842333000 | from Redmi 5A

#1

itu kok 2019-06-01, sekarang aja masih bulan ke-5 kok itu udah ke-6?
2019-05-31 20:08:54

Advanced Bunny

Emmanuel C.S Author | from Redmi 5

#2

1842333000
itu kok 2019-06-01, sekarang aja masih bulan ke-5 kok itu udah ke-6?

bulan kemarin juga gitu gan, dapat update security patch 2019-05-01, padahal updatenya masih tanggal 28-04-2019. Mungkin memang seperti itu regulasi dari pihak xiaomi untuk pengguna rom miui beta atau ada hal lain. sebagai user rom beta, saya cuma fokus ke bug dan hal baru yg buat nambah experience. jadi soal security patch yg lebih dulu update dari tanggal yg seharusnya, saya kurang tau. kalo agan punya infonya, bisa di share.
2019-05-31 20:19:41

Master Bunny

Ramanda Nizar | from Redmi 5

#3

1842333000
itu kok 2019-06-01, sekarang aja masih bulan ke-5 kok itu udah ke-6?

Kalau global beta emang suka gth gan. Lebih duluan update security patch
2019-05-31 20:21:10

Banned

LeiLei | from Redmi 5 Plus

#4

1842333000
itu kok 2019-06-01, sekarang aja masih bulan ke-5 kok itu udah ke-6?

hahahaha makanya ikutan program beta gaan biar tau wkwkwkw
2019-05-31 22:22:40
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Emmanuel C.S

Advanced Bunny

  • Followers

    14

  • Threads

    12

  • Replies

    166

  • Points

    912

3 Days Check-In
7 Days Check-In
21 Days Check-In
40 Days Check-In
70 Days Check-In
100 Days Check-In
April Participation
Throw Back with Mi 2018

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list