In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 5

[Tips] UPDATE 10.3.1.0 (OEIMIXM) Manual

2019-05-13 23:57:22
811 5
Assalamualaikum

ini threat pertama ane, cuma mau share link aja, buat yang ga sabar mau update ke 10.3.1.0 ini ane share linknya



https://teknikit.com/2018/08/download-rom-xiaomi-redmi-note-5-note-5-pro.html

What's new?



Udah tau semua kan cara update manual? Kalo belum tau coba cari tau. Siapa tau ilmu nambah lebih banyak. Amiin

Wassalamu'alaikum, selamat berpuasa
2019-05-13 23:57:22
Favorites RateRate

Advanced Bunny

1831948047 | from Redmi Note 5

#1

update ota download thema nggak bs pakai inet biasa harus pakai wifi...munhkin salh sayu bug ya
2019-05-14 01:29:12

Rookie Bunny

daffa akmal | from Redmi Note 5

#2

saya sudah update
2019-05-14 02:31:29

Rookie Bunny

1723966190 | from Redmi Note 5

#3

apakah ini butuh UBL untuk update ke versi ini?
karena sebelumnya saya gagal update ke versi PEIMIXM
terima kasih
2019-07-01 10:14:09

Advanced Bunny

Bima Senduk Author | from Redmi Note 5

#4

1723966190
apakah ini butuh UBL untuk update ke versi ini?
karena sebelumnya saya gagal update ke versi PEIMIXM
terima kasih

ga harus ubl kok
2019-07-01 10:32:58

Rookie Bunny

1723966190 | from Redmi Note 5

#5

Bima Senduk
ga harus ubl kok

ok makasih gan
2019-07-01 14:17:51
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Bima Senduk

Advanced Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    8

  • Replies

    137

  • Points

    511

Throw Back with Mi 2018

Read moreGet new
Copyright©2016-2019 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list