In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Mi A2/Lite

[Announcement] Mi A2 Bluetooth Bug

2018-09-03 15:45:54
448 2
Hi,
I have 2 SIM cards in the Mi A2 (private / business). After work I deactivate the sim 2. Now it is so that the speakerphone in the car radio (Mercedes) after a change from LTE to H or E indicates no signal.

The A2 is normally connected to the radio but the reception indicator on the radio shows no reception and does not let me call.

However, if both sim cards are active it works.

Oneplus had the same problem with the 6er at the beginning (but was then fixed).

2018-09-03 15:45:54
Favorites RateRate

Rookie Bunny

1766902789 | from mobile

#1

Same issue here, i'm on september update
2018-09-08 10:19:40
Same problem.
Have cleared cache, factory reset nothing.  I have a C4 Gran Picasso. This week I'm with a WV Polo the same "NO SERVICE" I can do calls but only dialing from phone then I can use the car audio.
Also the phone-book  fails to synchronize with car audio a lot of times. I used before a ZTE no problem, my wife has a Samsung no problem and before Huawei.

Is there any solution already because I see that this post have some time now.
I did all the normal updates.

Regards and thank you all
2019-11-14 13:09:42
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

1833573552

Rookie Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    1

  • Replies

    0

  • Points

    44

Read moreGet new
Copyright©2016-2019 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list