In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Xiaomi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Tema

[Tanya Jawab Tema] Tema Xiomi Untuk Miui 10

2019-04-22 03:16:10

1,052 15
Codea
Nanti kl mau tema GEN-13x, sdh upload ke md tunggu di approve temanya.cari nama user gue aza di them ...

mastah ane coba2 bikin tema miui 10 pake mirape tapi mental mulu gak bisa di terapkan mohon solusinya mastah terima kasih
2019-04-22 17:09:49
Reply Report
Codea
Nanti kl mau tema GEN-13x, sdh upload ke md tunggu di approve temanya.cari nama user gue aza di them ...

mastah saya bikin tema v10 supaya gak mental gimana caranya mohon infonya stah terima kasih
2019-04-22 19:42:27
Reply Report
sudah stah tapi tetap mental
2019-04-26 23:27:49
Reply Report
saya pake mirape stah
2019-04-26 23:28:07
Reply Report
saya uda daftar miui designer tapi tiap upload tema error terus stah gak pernah masuk mohon infonya stah terima kasih
2019-04-26 23:39:57
Reply Report
  • Followers

    0

  • Threads

    1

  • Replies

    0

  • Points

    5

Copyright©2010-2021 Xiaomi.com, All Rights Reserved

Quick Reply To Top Return to the list