In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Xiaomi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Tema

[Tanya Jawab Tema] Tema Xiomi Untuk Miui 10

2019-04-22 03:16:10

1,053 15

Pro Bunny

Codea | from MI MAX

#1

Nanti kl mau tema GEN-13x, sdh upload ke md tunggu di approve temanya.cari nama user gue aza di theme store

from app

from app

from app

from app

from app

from app
2019-04-22 05:28:58
Reply Report

Pro Bunny

Codea | from MI MAX

#4

1604737558
boleh bagi link download nya

Nanti kalau sudah di approve ke theme store gue kasih linknya,bro
2019-04-22 07:57:22
Reply Report

Pro Bunny

Codea | from MI MAX

#8

LAURENSIUS CRAZY CREATOR
mastah ane coba2 bikin tema miui 10 pake mirape tapi mental mulu gak bisa di terapkan mohon solusi ...

File description.xml coba diganti uiVersion 8 uiVersion kl engga bisa coba 33
2019-04-22 17:48:01
Reply Report

Pro Bunny

Codea | from MI MAX

#11

LAURENSIUS CRAZY CREATOR
mastah saya bikin tema v10 supaya gak mental gimana caranya mohon infonya stah terima kasih

Sudah coba di edit description.xmlnya belum?
2019-04-22 20:57:46
Reply Report

Pro Bunny

Codea | from MI MAX

#15

Errornya apa, di screenshot,bro..Kalau mental juga mgkn codingnya ada yg salah, bro.
2019-04-27 05:33:53
Reply Report
  • Followers

    0

  • Threads

    1

  • Replies

    0

  • Points

    5

Copyright©2010-2021 Xiaomi.com, All Rights Reserved

Quick Reply To Top Return to the list